Amerikanska pannkakor till Alla Hjärtans Dag

Untitled-1

I söndags firade vi Alla Hjärtans Dag lite tidigt och jag gjorde frukost med amerikanska pannkakor. “Kärleksfrukost” som Sam och Elis kallade det, haha. Det blev väldigt uppskattat av samtliga killar i huset! Jag älskar när man kan göra små gester som att äta en lite godare frukost tillsammans. Gustav går så tidigt till jobbet varje morgon att vi bara äter frukost alla fyra på helgerna, därför firade vi lite tidigare nu i helgen.

Untitled-2 Untitled-3

Här är en video där jag visar hur jag – och Elis, min alltid så ivriga hjälpreda – gjorde pannkakorna:

One thought on “Amerikanska pannkakor till Alla Hjärtans Dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.