Baby, you’re a firework

IMG_3831

Jag och Gustav har lite olika uppfattning om fyrverkerier är så kul att köpa men i år fick han bestämma och köpte ett litet paket för att visa för pojkarna. Vi gick ut på eftermiddagen när det precis börjat skymma och Sam var så taggad. Han ville tända inomhus så att hela huset brann upp sa han. Vi lyckades övertala honom om att utomhus nog var bäst ändå.

IMG_3832

Sam och Elis slog sig ner på första parkett tillsammans.

IMG_3809IMG_3807

De bästa var såna som man ställde på marken och som spottade de ut en massa färgglada gnistor. De smällde ingenting och var också de som fick mest jubelrop från publiken.

IMG_3805IMG_3823 IMG_3815

Ett spännande nytt koncept som de både tyckte var så fängslande. Själv brukar jag mest titta på deras reaktioner och spara det till minnesbanken för senare, de är ju bara små under en sån kort tid egentligen.

//Sam and Elis watching fireworks for the very first time in our backyard. //

2 thoughts on “Baby, you’re a firework

  1. mormor U

    Vilken härlig föreställning för två små pojkar. Den tredje bilden uppifrån fångar deras olika reaktioner på ett så fint sätt . Total lycka för Sam och lite försiktigare uttryck från Elis håll.

    Reply
  2. moster m

    Sötnosar. Första bilden är så fin. De ser verkligen helt förtrollade ut. Förstår att du bara tittade på dom hela tiden. Ibland känner man sig som ett psyko när man hellre studerar sina barns reaktioner än själva händelseni sig :) :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.