Första biobesöket

IMG_0100

Hur töntigt det än låter så har jag verkligen sett fram emot det första biobesöket vi skulle göra med Sam och Elis. Det känns som en liten milstolpe. Och nu blev det av! Planen var att jag och Sam skulle gå på Nicke Nyfiken 3 (han älskar Nicke) men i sista sekund såg jag att Alfons Åberg gick och den var bara 40 min lång och då kunde vi helt plötsligt ta med Elis. Såhär i efterhand kan jag se att vi hade haft en lugnare föreställning om det bara varit Sam där, men det var väldigt fint att få gå hela familjen när det nu var första gången för dem.

Här är några bilder jag tog:

IMG_0065IMG_0087 IMG_0089 IMG_0090

De var inte lite taggade. Hela vägen dit lät det “-vi ska på biooooooo” <— utan att någon av dem faktiskt visste vad “bio” var.

IMG_0108 IMG_0111 IMG_0117

De var så söta där de satt i sina stolar med sina små popcorn, jag tittade mest på dem hela filmen. Dels för att de var så gulliga och dels för att Elis behövde ganska mycket assistans. Han är inte mycket för att titta på film, om man har tur kan han fastna en 10-15 minuter. Men vi hade ju laddat upp med snacks som underhöll honom. De sista 10 minuterna av filmen blev han lite uttråkad men det gick väldigt bra ändå.

IMG_0119

Ögonblicket då bioduken öppnades. Deras ögon! De hade inte fattat att de skulle få titta på en sån jättestor film. Sam skrattade förtjust och Elis satt och pekade på allt.

IMG_0131

Finaste lilla Sam. Det där var han, hela filmen. Hans popcorn var nästan helt orörda, han var så upptagen med att titta. Elis hade inte det problemet om man säger så, hans popcorn försvann ner i matvrakets mage.

IMG_0135

De hade fiskedamm innan på bion och då fick de såna där monsterklubbor. Just klubbor ger vi dem aldrig annars för de tar aldrig slut!? Men de såg ju dem när de öppnade sina påsar så vi lät dem ha dem en liten stund innan vi diskret la undan dem. Dreggel dreggel kladd kladd liksom. ;)

Jag är så glad för vårt lilla biobesök, nu har vi introducerat dem till bästa sättet att se en film och jag ser fram emot många fler besök under deras uppväxt!

//A little milestone, we took the boys to see their first movie at the theatre! Sam really loved it, Elis just really loved his snacks. //

2 thoughts on “Första biobesöket

  1. mormor ulrica

    Det syns verkligen hur förväntansfulla pojkarna är, även om de inte kan relatera till begreppet”gå på bio”. men nu vet de hur häftigt det är! Nästa gång vill mormor följa med.

    Reply
  2. moster m

    Känner igen mig = vi satt också bara och stirrade på barnen hela tiden. Så mycket roligare än filmen! SÅ roligt att du tog med kameran och förevigade detta stora ögonblick :D deras kläder är så mysvänliga och matchar så fint ihop. ..gillar speciellt bilden på sam när han sitter framåtlutad och superkoncentrerad <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.