Hallen: Före och efter

Untitled-4

När vi flyttade in i huset var det två sorters vävtapet i hallen, se bilden till höger. Till vänster syns röran det blev när vi inte riktigt visste vad vi skulle göra av våra gamla hallmöbler. Allt bara lastades på hög. Men mycket värre än det mörka, kyffiga utseendet var lukten. Det luktade SÅ unket och gammalt. Ni ska vara veta hur jobbigt jag tyckte att det var och hur jag har längtat efter att bli av med den.

20140418_135722

Såhär såg det ut efter vi börjat ta bort tapeten. När alla lager var borta anlitade vi en målare för att bredspackla och måla.

IMG_4431

Nu ser det ut såhär istället!

IMG_4442IMG_4421

Hallen är ganska smal (speciellt om man har en dubbelvagn) så vi försökte göra det så öppet som möjligt med knoppar på väggen/korgsystem istället för ett ställ med galgar.

IMG_4440IMG_4450IMG_4444IMG_4455

Det har kliat i fingrarna att få sätta upp lite inramade bilder här hemma. Jag älskar att det genast blir tusen gånger mer hemtrevligt då. Jag tog bara några bilder jag tycker om…

IMG_4456

…tillsammans med en liten välkomsthälsning till alla gäster. ;)

IMG_4413

En sista bonustouch är att man ser väggen skymta fram när man sitter i soffan i vardagsrummet, det gillar jag. Och lukten är helt borta. Blir lika glad varje gång jag går in, ser bilderna och slås av en fräsch hemmadoft. Underbart!

//Pictures of our finished entryway. //

4 thoughts on “Hallen: Före och efter

 1. moster m

  Vilken skillnad! Älskar resultatet. Så fräscht och öppet det ser ut! Och så fint det blev med ramarna och de nya fotona. Älskar lilla “hello” hälsningen. Så smart och fint på samma gång! Nu kan ni ha filmkväll och njuta av er hall på samma gång. Verkligen; , heeeeelt underbart!

  Reply
 2. eas

  WOW! Vilken stor skillnad. Det ser riktigt fint ut och Lovisa stil över det hela. Du är verkligen bra på det där!! Måste kännas så skönt att komma hem när hallen ser ut så… får komma och hälsa på snart

  Reply
 3. mormor ulrica

  Tala om “makeover”- så fint det blev. Tänk vad mycket ni har hunnit, ni har ju inte ens bott där ett år än!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.