Our christmas in the north of Sweden

This year we all went up to the north of Sweden (where my dad is originally from) to celebrate christmas together. I have seven siblings and with all of our families we ended up being 25 people up there, it was such a cool experience. With a little twist as you can see in the video! ;)

Here’s a video that I made, sorry that it’s so long but we were there for four days. And I wanted one for the memories!

8 thoughts on “Our christmas in the north of Sweden

 1. Josefine

  Du verkar vara så himla positiv och glad! Man blir så glad av att titta på dina videos och läsa dina inlägg med alla fina bilder du tar, tack för du delar med dig :)

  Reply
  1. lovisa Post author

   ÅH TACK!!! Jag blev superglad att läsa din kommentar (förlåt att det tog så lång tid att svara), såååå fint att höra. ???

   Reply
 2. Moster M

  Kom på att jag glömde kommentera här hehe… MEN har sett filmen många gånger nu och det är så roligt med den här sammanfattningen av resan plus se lite som jag missat. Att flyga verkar helt klart smidigare än 13 h bilresa haha. Älskar att man har så positiva känslor från denna resa trots att 80% av oss blev magsjuka under 90% av tiden där borta (plus hemresan och en vecka efteråt) Det var väldigt mysigt att bo tillsammans och att barnen fick åka pulka och få snö på julafton! En äkta jul helt enkelt :)

  Reply
  1. lovisa Post author

   Verkligen!! Kommer alltid minnas det som en väldigt speciell jul med alla tillsammans! Magsjuka och allt. ?

   Reply
 3. mormor ulrica

  Jag har sett filmen hur många gånger som helst. Roligt med en jul där alla kunde vara tillsammans och att det fanns så mycket tid till att umgås. Pulkabacken runt knuten och spelkvällarna i köket , barnens kappspring i korrridoren, den underbara tomten, snön, pyjamaspartyt och mycket annat finns som en inre film. Tack för att du ordnat så att det även finns en riktig film att njuta av.

  Reply
  1. lovisa Post author

   Håller med!! Så mycket speciella minnen från resan, är glad att jag kunde fånga en liten glimt av det på film så vi kan komma ihåg!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *