På väggen i barnrummet

IMG_9787

Här är planschen som jag köpte på bokmässan i helgen! Jag satte upp den igår och i morse hörde jag Sam och Elis skratta och så ett ritsch. Den fick sitta uppe en hel dag innan de rev ner den. Jag kände mig väldigt frustrerad (över deras talanger för att förstöra saker) men jag stängde in mig, tog några djupa andetag och sen tejpade jag ihop det trasiga och satte upp den igen. De verkar både ha fattat att man inte får göra så nu, så jag håller tummarna för att den får sitta uppe.

Idag när Elis hade vaknat från sin tupplur passade jag på att fota den och de andra printsen på väggarna i deras sovrum:

IMG_9782IMG_9777

Över Sams säng hänger det fyra prints, tre från Salt City Emporium och en från Miss Papperista. På översta hyllan står Super Beaver från Lady Thirty.

IMG_9813IMG_9822

Sam älskar sin katt, sin kanin och sin björn. Han blev så glad när jag satte uppe dem och brukar heja på dem ibland när han lägger sig.

IMG_9849IMG_9799 IMG_9801

Är som sagt en faktaplansch och kanske inte barnrums-aktig. Men jag gillade den ändå och tycker att den passar i deras rum.

IMG_9863IMG_9804

Sen blev det inga mer bilder för Elis tröttnade på att stå kvar i spjälsängen och vänta. Men så ser det ut på väggarna just nu, det är en work in progress men för varje sak som kommer upp så känns det mer hemtrevligt.

//A new poster for the boys’ bedroom and some other prints they already had. //

2 thoughts on “På väggen i barnrummet

  1. moster m

    Så fin den är! Förstår verkligen din panik imorse och beundrar att du tog tag i det och ändå löste problemet så gott det gick (ser inget på bilderna) Tycker den passar jättebra med färgerna där inne. Du är så duktig på att få upp saker! Följer deras rums utveckling med spänning!

    Reply
  2. mormor ulrica

    Den blev perfekt där, hoppas den får sitta kvar. Elis min på sista bilden säger allt- typ “nu räcker det mamma, bry dej om mej istället!”

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.