Pojkarna svarar på frågor

youtube-thumb-intervjufrågorjpg

Den stora anledningen till att jag ville börja spela in mer videos var för att jag vill bevara en liten del av pojkarna och hur de är just nu. De växer så extremt snabbt och jag vet att jag kommer älska att titta tillbaka på när de var små. Så det är just det den här videon handlar om!

Jag ställde 15 frågor till både Sam och Elis för att se hur de svarade nu som 4 och 5 år. Har tänkt att göra en likadan video längre fram för att se hur deras svar ändras när de blir äldre! Förstår att det är mest för mig som mamma (blev tårögd när jag kollade igenom videon…också gravid just nu!) men är så glad för den här videon och deras gulliga små svar.

Kolla in den här:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.