Video: Meeting their idols at Disneyland

youtube-thumb-disneydag

Here’s finally the video our day at Disney’s California Adventure! I really enjoy making videos and hopefully soon, getting around to editing them won’t take me forever. ;)

5 thoughts on “Video: Meeting their idols at Disneyland

 1. Linda

  Vilken drömresa ni har gjort! Hoppas att du kommer att lägga upp mer så att jag kan samla tips inför framtiden ;o). Har en plan om att inom ett par år köra sträckan San Fransisco- LA och sparpengarna ligger bara och väntar ;o). Men det är ju inte det lättaste att komma ifrån jobb och skolor…

  Hur länge var ni över? Var det lagom eller hade ni önskat mer tid? Allt tar ju mer tid när man har barn med sig. LA? Hur mkt tid lade ni där? JA, som du ser har jag tusen frågor ;o).

  Reply
  1. lovisa Post author

   Det var underbart! Så mycket att se och göra, rekommenderar verkligen den sträcken (vi körde den fast tvärtom). Nej precis, det är ju ett pussel. Hoppas ni kommer iväg och tills dess är ju planerandet halva nöjet. ?

   Inga problem, fråga bara om du undrar! Vi var där i 12 dagar. Det kändes lagom förutom att jag hade velat ha några dagar till i San Francisco. Förra gången vi var i USA med barnen var vi tre veckor i Florida, det var mycket lugnare tempo då som var skönt med mindre barn (de var 2 år och 5 mån då). Nu hade vi lite fullare schema men jag tyckte det blev en bra resa tidsmässigt för att hinna se mycket – men fortfarande kunna vara lite flexibel efter vad barnen kände. Vi la 5 nätter i LA. Vi visste att vi ville ha någon extra dag i början för att komma över jetlag, och sen ville vi ta med barnen på Disneyland och jag skulle gå på en inspelning av The Voice i Hollywood en dag så därför blev det så många dagar. Annars hade jag lagt lite mindre tid där och fler dagar i San Francisco. Men det är bara en personlig preferens, SF var mer min typ av stad. LA är jättecoolt och stort men vi hade varit där innan och bockat av en del “måsten” från listan redan.

   Reply
 2. C

  Vad fotar du med för kamera? Kikat igenom dina rese-inlägg (oerhört inspirerande och kul!) och alla bilder är så fina :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.