Visar vad vi har för bebiskläder

youtube-thumb-bebiskläder

Godmorgon! Just nu befinner jag mig i gravidvecka 33. Jag skulle säga att tiden flyger förbi…förutom att den inte gör det. Haha. Sanningen är att det är väldigt tungt och obekvämt just nu och jag längtar till att få bli mig själv igen. Snart så!

Här är en ny video och graviduppdatering där jag går igenom vilka barnkläder vi har till bebisen (det är ju så kul med kläder i miniformat!). Kolla in här eller på min youtube-kanal:

4 thoughts on “Visar vad vi har för bebiskläder

    1. lovisa Post author

      Hade sån otur att sidan blev attackerad av hackningsförsök och den är därför tillfälligt nere tills jag uppdaterar en rad med grejer (för att hindra att det händer igen). Kom så olägligt precis när jag var höggravid och trött på allt (fyra dagar innan jag födde barn)!! Ugh! Men den kommer tillbaka jättesnart, är snart färdig.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.