Graviduppdatering – v.24

gravvis

Jag lovade mig själv att försöka vara lite bättre på att ta kort och filma mig själv som gravid den här gången, har väldigt lite bilder från mina andra två graviditeter. Och det är inte så konstigt, måste vara en helt naturlig instinkt att inte vilja fastna på bild när man känner sig lite mer som en valross för varje dag som går. ;) Men man ångrar det efteråt!

Nu har jag i alla fall spelat in en första liten graviduppdatering för att kunna checka av hur läget är såhär i vecka 24. I nästa uppdatering ska jag berätta om vi väntar en liten lillebror eller en lillasyster!

2 thoughts on “Graviduppdatering – v.24

 1. Elin w

  Vad kul att höra från dig!! Jag är själv i v29 med andra barnet :) och håller med dig att denns gången är det tuffare! Har redan foglossning och sammandragningar och energinivån är låååg :p

  Reply
  1. lovisa Post author

   Bara några veckor före mig då! Vad spännande och grattis! <3 Eller huuur, energinivån har legat på total botten för mig. Har hela tiden haft hoppet att det ska vända men ju närmare jag kommer tredje trimestern ju mer börjar jag inse att det nog inte kommer göra det trots allt. Haha.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.