Snö, snö och mera snö!

snösam

Har ni det lika kallt som vi har det just nu?? I lördags vaknade vi till världens snö(o)väder och snön ligger fortfarande kvar lika tjockt (inte konstigt med tanke på hur freezing det är just nu). Förstår att ni i Norrland tycker att vi är mesar här nere men när det blir några minusgrader så vill jag bara barrikadera oss inomhus. ;)

Pojkarna älskar det i alla fall! Här kommer en ny video där vi leker i snön och sen spelar vi Sams nya favoritgrej. Kolla in här:

One thought on “Snö, snö och mera snö!

  1. mormor Ulrica

    Så härlig snöglädje! Det gäller att njuta de få dagar vi kan varje vinter.När jag ser vloggen minns jag känslan av att vakna till en vit värld när jag var barn. Jag tyckte det var underbart och det gör jag nu också. Nu behöver jag inte åka pulka själv, det räcker att se barnbarnen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.